A Tatabánya melletti Kecskéd településen található vállalkozásunkat 1992-ben alapítottuk családi vállalkozásként. Kezdetben hidraulika tartályokat szállítottunk Ausztriába, hidraulikus alkatrészek kereskedésével és tömlőgyártással foglalkoztunk,  majd 1997-ben Kft-é alakultunk és a tevékenységi körünk is bővült.

Jelenleg hidraulikus rendszerek kiépítésével, tápegységek javításával, hengerek javításával, felújításával és igény szerinti gyártásával is foglalkozunk. Nagyobb raktárkészletet is fenntartunk, melyben hidraulikus és pneumatikus csőcsavarzatok, gyorscsatlakozók, galvanizált csövek, szerelvények és egyéb kisebb szériaelemek találhatók.

A termékpalettánk 2004 körül szélesedett ki, amikor egy német befogás technikával foglalkozó cég, az Andreas Maier GmbH (www.amf.de) képviseletévé váltunk a hidraulikus rögzítés technika és nullpont technika területét illetően.  Ekkor kezdtük el a vevői igényeknek megfelelő befogókészülékek komplett hidraulikus bekötési munkálataival szélesíteni szolgáltatási körünket, amelyeknél az AMF alkatrészeit építjük be.

A növekvői vevői igényeket felmérve, tovább bővítettük tevékenységi körünket, annak érdekében, hogy komplett, kulcsrakész megoldásokat tudjunk nyújtani partnereink számára. 2014-ben egy eszterga illetve marógép vásárlással bővítettük ki gépparkunkat, majd 2016-ban egy sikeres pályázatnak köszönhetően egy DMG MORI DMC 1450V megmunkálóközpontot telepítettünk illetve önerőből egy DMG MORI Ecomill 1100V megmunkálóközpontot vásároltunk. Ezeknek a fejlesztéseknek a segítségével rövid határidővel tudunk különböző forgácsolási feladatokat vállalni, kiváló minőségű gépipari alkatrészeket gyártani. Kiemelkedő tevékenységi területünk még a szerszám és készülék gyorscserélő rendszerek gyártása. Ezen kívül a vevői igényeknek megfelelően présgépek komplett gyártásával is foglalkozunk. Legfőbb partnereink elsősorban a gépipari és autóipari beszállítók.

Eddigi sikereinket a pontos, precíz, lelkiismeretes munkának köszönhetjük. Gépparkunk további fejlesztését tervezzük a közeljövőben, megrendelőink egyre növekvő és szélesedő igényeihez igazodva.